ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2021-2022

ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2021-2022

Αγαπητοί γονείς και αθλητές,

-Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα της νέας σεζόν 2021-2022.

– Μπορεί να υπάρξουν μικρές αλλαγές σε συνάρτηση με την προσέλευση νέων εγγραφών.

– 13 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα ξεκινάμε!

–  Οι εγγραφές όλων των αθλητών παλιών και νέων θα γίνει το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως και τη 14:00 στη γραμματεία του γηπέδου.

-Μέσα στην ανακοίνωση θα βρείτε τις ομάδες στις οποίες ανήκετε καθώς και τις σταθερές ημέρες των προπονήσεων από Δευτέρα ως Παρασκευή.

-Οι προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται το Σάββατο και την Κυριακή δεν θα έχουν σταθερό ωράριο και θα αλλάζουν με γνώμονα τις απαιτήσεις των τμημάτων, τους φιλικούς και επίσημους αγώνες , καθώς και με τα ωράρια των προπονητών.

-Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και την φετινή χρονιά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα ανακοινώνεται όσο το δυνατόν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ,το αργότερο Τετάρτη ή Πέμπτη) για να κανονίζετε τυχόν οικογενειακές υποχρεώσεις ώστε να μην λείπετε από τα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας.

-Για την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων, οι αθλητές μας έχουν χωριστεί στα τμήματα με βάση την ηλικία, τις αθλητικές και καλαθοσφαιρικές τους ικανότητες, καθώς και από την συνέπεια τους στις προπονήσεις τα προηγούμενα χρόνια και η ένταξη τους στα τμήματα γίνονται μετά από ομόφωνη απόφαση όλων των προπονητών του συλλόγου που γνωρίζουν τους αθλητές.

-Ο βασικότερος λόγος που το πρόγραμμα ανακοινώνεται μέσα στον Αύγουστο, είναι για να μην συμπίπτουν οι υπόλοιπες υποχρεώσεις των αθλητών μας με τις προπονήσεις του συλλόγου.

-Δεν μπορεί να μετακινηθεί κανένας αθλητής σε κάποιο άλλο τμήμα χωρίς να υπάρξει επικοινωνία και συγκατάθεση με τους προπονητές και ιθύνοντες του συλλόγου.

-Σε περίπτωση που συμπίπτουν υπόλοιπες υποχρεώσεις με την προπόνηση του τμήματος του αθλητή ,ο σύλλογος είναι διατεθειμένος για την κάλυψη της προπόνησης με κάποιο άλλο τμήμα ,χωρίς να σημαίνει όμως ότι θα μπορεί να αγωνίζεται στην ομάδα με την οποία καλύπτει την «χαμένη» προπόνηση.

-Οι φετινές ονομασίες των τμημάτων είναι επηρεασμένες από ευρωπαϊκές ομάδες.

-Το τμήμα κοριτσιών με την ονομασία «Μaccabie Tel Aviv» μέσα στη εβδομάδα έχει 3 προπονήσεις. Κάθε Δευτέρα το τμήμα θα χωρίζεται  σε μεγάλα και μικρά κορίτσια καθώς και με τις καλαθοσφαιρικές ικανότητες της κάθε αθλήτριας. Κάθε Πέμπτη θα προπονούνται μόνο τα μικρά κορίτσια (2009 γεννηθείσες και μικρότερα) ενώ κάθε Παρασκευή θα προπονούνται μόνο τα μεγαλύτερα κορίτσια 2007 και 2008 γεννηθείσες. Ο προπονητής των κοριτσιών Αμυγδαλάς Στάθης θα σας ενημερώσει σχετικά με τoν διαχωρισμό των κοριτσιών και τις προπονήσεις.

– Τα τμήματα της σεζόν 2021-2022 δημιουργήθηκαν σε συνάρτηση με την συμμετοχή των παιδιών τον μήνα Μάϊο και Ιούνιο καθώς και με την τηλεφωνική επικοινωνία των γονέων .

– Λόγω της δύσκολης  και αμφίρροπης κατάστασης που διανύουμε , η  παραγγελία του νέου ρουχισμού θα γίνει μέσα Νοεμβρίου.  Οι αθλητές μας προσωρινά θα φορούν τις περσινές στολές.

-Σε περίπτωση που κάποιος  νέος αθλητής θέλει να γνωρίσει και να αγωνισθεί στον σύλλογο μας, οι γονείς μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλεφωνο 6997062691  ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο  Facebook ή ακόμα και στο e-mail: panosbachpanos@gmail.com ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα τμήματα και τις ώρες.

Το Σάββατοκύριακο 11-12 Σεπτεμβρίου δεν θα υπάρξει αγωνιστική- προπονητική δράση παρά μόνο εγγραφές και ενημερώσεις  το ωράριο 10:00 με 14:00.

Από 13 Σεπτεμβρίου μπαίνουμε κανoνικά και ομαλά στο  εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

-Επίσημα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των τμημάτων ξεκινούν Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Η προπονητική εβδομάδα από 13 Σεπτεμβρίου ως και 17  Σεπτεμβρίου θα είναι αναγνωριστική ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι νέες και παλιές  εγγραφές .

-Η διοίκηση και οι ιθύνοντες του συλλόγου μας θα είναι έτοιμοι με όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid 19.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ για τη συμμετοχή στις προπονήσεις είναι απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης ή αρνητικού self-test. Αναμένουμε περαιτέρω ενημερώσεις από την Γενική Γραμμετεία Αθλητισμού.

-Θα παρακαλούσαμε θερμά τους γονείς να μην παρευρίσκονται στον εσωτερικό χώρο του γηπέδου κατά την διάρκεια των προπονήσεων. Απαγορεύεται η παρακολούθηση των προπονήσεων στις κερκίδες ή ακόμα και όρθιοι στις θύρες του γηπέδου. Υπάρχουν στον προαύλιο χώρο του γηπέδου παγκάκια για την αναμονή των παιδιών.

-Πάντα στην προπόνηση οι αθλητές να παρευρίσκονται στο γήπεδο 15 λεπτά νωρίτερα.

-Στο σάκο έχουμε τα απαραίτητα: ΠΑΝΤΑ  ΚΑΘΑΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΠΕΤΣΕΤΑ  ΠΑΓΟΥΡΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ, ΑΝΤΙΣΗΠΤΚΟ Ή ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

ΤΜΗΜΑΤΑ 2021-2022

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2021-22