ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022-23!

ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022-23!

Αγαπητοί γονείς και αθλητές,

-Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα της νέας σεζόν 2022-2023.

– Μπορεί να υπάρξουν μικρές αλλαγές σε συνάρτηση με την προσέλευση νέων εγγραφών.

– 5 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα ξεκινάμε!

–  Οι εγγραφές όλων των αθλητών παλιών και νέων θα γίνεται από τέλη Αυγούστου ( θα βγει νέα ανακοίνωση)  και το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως και τη 13:00 στη γραμματεία του γηπέδου. Προπονήσεις εκείνο το Σαββατοκύριακο δεν θα πραγματοποιηθούν. Από 12 Σεπτεμβρίου μπαίνουμε κανονικά στα προγράμματα της εβδομάδας και του Σαββατοκύριακου.

Για τα αγωνιστικά τμήματα θα βγουν νέες ανακοινώσεις και θα ξεκινήσουν νωρίτερα τις προπονήσεις και την προετοιμασία τους.

-Μέσα στην ανακοίνωση θα βρείτε τις ομάδες στις οποίες ανήκετε καθώς και τις σταθερές ημέρες των προπονήσεων από Δευτέρα ως Παρασκευή.

-Οι προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται το Σάββατο και την Κυριακή δεν θα έχουν σταθερό ωράριο και θα αλλάζουν με γνώμονα τις απαιτήσεις των τμημάτων, τους φιλικούς και επίσημους αγώνες , καθώς και με τα ωράρια των προπονητών.

-Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και την φετινή χρονιά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα ανακοινώνεται όσο το δυνατόν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ,το αργότερο Τετάρτη ή Πέμπτη) για να κανονίζετε τυχόν οικογενειακές υποχρεώσεις ώστε να μην λείπετε από τα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας.

-Για την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων, οι αθλητές μας έχουν χωριστεί στα τμήματα με βάση την ηλικία, τις αθλητικές και καλαθοσφαιρικές τους ικανότητες, καθώς και από την συνέπεια τους στις προπονήσεις τα προηγούμενα χρόνια και η ένταξη τους στα τμήματα γίνονται μετά από ομόφωνη απόφαση όλων των προπονητών του συλλόγου που γνωρίζουν τους αθλητές.

-Ο βασικότερος λόγος που το πρόγραμμα ανακοινώνεται μέσα στον Αύγουστο, είναι για να μην συμπίπτουν οι υπόλοιπες υποχρεώσεις των αθλητών μας με τις προπονήσεις του συλλόγου.

-Δεν μπορεί να μετακινηθεί κανένας αθλητής σε κάποιο άλλο τμήμα χωρίς να υπάρξει επικοινωνία και συγκατάθεση με τους προπονητές και ιθύνοντες του συλλόγου.

-Σε περίπτωση που συμπίπτουν υπόλοιπες υποχρεώσεις με την προπόνηση του τμήματος του αθλητή ,ο σύλλογος είναι διατεθειμένος για την κάλυψη της προπόνησης με κάποιο άλλο τμήμα ,χωρίς να σημαίνει όμως ότι θα μπορεί να αγωνίζεται στην ομάδα με την οποία καλύπτει την «χαμένη» προπόνηση.

-Οι φετινές ονομασίες των τμημάτων είναι επηρεασμένες από τα χρώματα!

– Τα τμήματα της σεζόν 2022-2023  δημιουργήθηκαν σε συνάρτηση με την συμμετοχή των παιδιών τον μήνα Μάϊο και Ιούνιο καθώς και με την τηλεφωνική επικοινωνία των γονέων .

Η παραγγελία του νέου ρουχισμού θα γίνει μέσα Σεπτεμβρίου εφόσον οι γονείς καταβάλλουν την α δόση της ετήσιας χρονιάς με την εγγραφή τους όπως προαναφέραμε\.  Οι αθλητές μας προσωρινά θα φορούν τις περσινές στολές.

-Σε περίπτωση που κάποιος  νέος αθλητής θέλει να γνωρίσει και να αγωνισθεί στον σύλλογο μας, οι γονείς μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλεφωνο 6997062691  ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο  Facebook ή ακόμα και στο e-mail: panosbachpanos@gmail.com ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα τμήματα και τις ώρες.

Όπως προαναφέραμε, 5 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα ξεκινάμε. Το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου δεν θα υπάρξει αγωνιστική- προπονητική δράση παρά μόνο εγγραφές και ενημερώσεις  το ωράριο 10:00 με 14:00.

Από 12 Σεπτεμβρίου μπαίνουμε κανoνικά και ομαλά στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε.

-Επίσημα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των τμημάτων ξεκινούν Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου. Η προπονητική εβδομάδα από 5 Σεπτεμβρίου ως και 9  Σεπτεμβρίου θα είναι αναγνωριστική ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι νέες και παλιές  εγγραφές .

Αναμένουμε περαιτέρω ενημερώσεις από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ για τη συμμετοχή στις προπονήσεις αν είναι απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης ή αρνητικού self-test.

-Θα παρακαλούσαμε θερμά τους γονείς, όσο μπορούν,να μην παρευρίσκονται στον εσωτερικό χώρο του γηπέδου κατά την διάρκεια των προπονήσεων. Οι μικροί αθλητές μας θέλουμε να είναι προσηλωμένοι και αφοσιωμένοι στο παιχνίδι που αγαπούν.  Υπάρχουν στον προαύλιο χώρο του γηπέδου παγκάκια για την αναμονή των παιδιών.

-Πάντα στην προπόνηση οι αθλητές να παρευρίσκονται στο γήπεδο 15 λεπτά νωρίτερα. Στους αγώνες εντός και εκτός έδρας 20 λεπτά νωρίτερα.

-Στο σάκο έχουμε τα απαραίτητα:

1) ΠΑΝΤΑ  ΚΑΘΑΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΚΟ

2) ΠΕΤΣΕΤΑ

3) ΠΑΓΟΥΡΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ,

4)  ΑΝΤΙΣΗΠΤΚΟ Ή ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ.

  • Αν κάποιος αθλητής δεν συνεχίσει στον σύλλογο μας ή εκ παραδρομής δεν υπάρχει στις λίστες των τμημάτων που ανακοινώθηκαν,  θα θέλαμε να ενημερώσετε τον υπεύθυνο προγράμματος κ. Μπαχάρογλου Παναγιώτη στο τηλέφωνο 6997 062 691.

Ευχόμαστε να έχουν όλα τα παιδιά πρωτίστως καλή πρόοδο στο σχολείο τους και δευτερευόντως επιτυχίες και όμορφες στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να χαρίσει!

Κλείνοντας, πάντα θα σας υπενθυμίζουμε την φιλοσοφία μας:

Το παιδί να κάνει τον αθλητισμό στάση ζωής μέχρι τα βαθιά του γεράματα.

Να έχει όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια!

Οι αληθινές φιλίες του αθλητισμού μένουν μια ζωή!

Ο πρωταθλητισμός ,που καλώς να έρθει, έχει ημερομηνία λήξης.  Ο αθλητισμός, οι φιλίες και οι γλυκές  αναμνήσεις  μας κρατάνε ζωντανούς στο ταξίδι της ζωής.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

ΤΜΗΜΑΤΑ 2022-23

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2022-23