ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ – ΓΙΟΡΤΗ PIZZA Παρασκευή 10 Ιουνίου

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ – ΓΙΟΡΤΗ PIZZA  Παρασκευή 10 Ιουνίου

Αγαπητοί γονείς,

Άλλη μια χρονιά πλησιάζει στο τέλος της. Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, ώστε να μάθουμε  στα παιδιά σας όχι μόνο το άθλημα της καλαθοσφαίρισης αλλά να τους μεταδώσουμε μέσα από το παιχνίδι αξίες όπως ο σεβασμός, η ευγενής άμιλλα και η φιλία! Φιλοσοφία μας, να μάθουν να συνεργάζονται και να ανταποκρίνονται στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα που έχει ο αθλητισμός και κατ επέκταση η ζωή.. Να βγουν στην κοινωνία όμορφοι και υπέροχοι  άνθρωποι με προσωπικότητα και ωραίες ιδέες.

Παρασκευή λοιπόν 10 Ιουνίου και ώρα 19:00  αποχαιρετάμε την αθλητική χρονιά με μια όμορφη γιορτή.

Μέχρι τις 9 Ιουνίου οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις ώρες και στις ημέρες των τμημάτων!

  • Ο κουμπαράς για τον σκοπό που έχετε ενημερωθεί, θα παραδωθεί στους γονείς  μετά το πέρας της γιορτής. Θα βρίσκεται μπροστά στις κερκίδες για όποιον  επιθυμεί να βοηθήσει την τελευταία μέρα.

 

  • Η γραμματεία μας θα είναι ανοιχτή την μέρα εκείνη, οπότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Σοφία για την εξόφληση της χρονιάς. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στην  τελετή λήξης η γραμματεία θα είναι ανοιχτή και το  Σάββατο 11 Ιουνίου 10:00 με 12:00.

 

  • Στο τέλος της τελετής θα πραγματοποιηθεί η γιορτή πίτσας! Κάθε αθλητής θα ετοιμάσει από το σπίτι του την αγαπημένη του PIZZA! Στο τέλος της γιορτής θα στρώσουμε ένα μεγάλο τραπέζι για δοκιμάσουμε διαφόρων ειδών pizza από τα χέρια των αθλητών-τριων και γονέων!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

18:50 Συγκέντρωση αθλητών

19:15 Έναρξη 3 on 3 για όλα τα τμήματα

19:45 Διαγωνιστικά σουτ αθλητών

20:00 Διαγωνιστικά σουτ γονέων

20:20 Ομιλία καλεσμένου -επαγγελματία αθλητή Α1

20:45 Αγώνας προπονητές – γονείς! ( Είμαστε σίγουροι οτι οι γονείς θα χάσουν)

21:00 Δώρα διαγωνιστικών παιχνιδιών

21:15 Γιορτή πίτσας.

  • Στο τέλος της τελετής θα πραγματοποιηθεί η γιορτή πίτσας! Κάθε αθλητής θα ετοιμάσει από το σπίτι του την αγαπημένη του PIZZA! Στο τέλος της γιορτής θα στρώσουμε ένα μεγάλο τραπέζι για να δοκιμάσουμε διαφόρων ειδών pizza από τα χέρια των αθλητών-τριων και γονεών!