Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου 23-24 Οκτωβρίου

Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου 23-24 Οκτωβρίου

Αγαπητοί γονείς,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τις ομάδες viber που έχουμε δημιουργήσει για να σας ενημερώνουμε για τα δρώμενα της ακαδημίας μας. Όποιος γονέας δεν έχει προστεθεί, μπορεί να ενημερώσει τον προπονητή της ομάδας για να τον προσθέσει στην αντίστοιχη ομάδα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η συνδρομή του Οκτωβρίου πρέπει να εξοφληθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 31/10.

Την πρώτη παρτίδα του ρουχισμού θα την έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Η επόμενη παραγγελία και τελευταία θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα οπότε και μέσα Νοεμβρίου θα έχουν όλα τα παιδιά τις στολές τους.

Θα ενημερωθείτε από την γραμματεία σχετικά με την διάθεση των ρούχων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την εγγραφή των αθλητών μας.

Η παραγγελία για τα μικρά μεγέθη 2xs 3xs θα γίνει στην δεύτερη παραγγελία.

Όσον αφορά τους φιλικούς αγώνες που θα ξεκινήσουν πιο εντατικά από τον Νοέμβριο, για την ασφάλεια όλων μας, έχουμε αποφασίσει να γίνεται ένα self test το προηγούμενο βράδυ ή την ημέρα του αγώνα. Το ίδιο θα γίνεται και από την αντίπαλη ομάδα σε συνεργασία με τους ιθύνοντες προπονητές.

Τρίτη 26/10 Τετάρτη 27 /10 και Πέμπτη 28/10 η ακαδημία θα παραμείνει κλειστή.

Για τον λόγο ότι τα τμήματα της Τρίτης και της Πέμπτης χάνουν τις προπονήσεις της εβδομάδας , το πρόγραμμα θα αλλάξει και θα γίνει σύμπτυξη των τμημάτων  την Δευτέρα 25/10.

Η αλλαγή θα ισχύει  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ 25 έως 29/10.  Θα ανακοινωθεί εντός των ημερών το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΚΥΡΙΑΚΗ 24