Πρόγραμμα Σαββάτου και Κυριακής 10-11/10

Πρόγραμμα Σαββάτου και Κυριακής 10-11/10

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μην κάθεστε στην κερκίδα του γηπέδου κατά την διάρκεια της προπόνησης. Οι γονείς που έχουν μικρά παιδιά μπορούν να εισέρχονται στον χώρο με μάσκα , να βοηθούν τους μικρούς μας αθλητές να προετοιμαστούν για την προπόνηση (δέσιμο κορδόνια, αλλαγή σορτς και φανέλας)  και μπορούν να κάθονται στον προαύλιο χώρο όσο ο καιρός είναι σύμμαχός μας.

Επίσης, όσοι γονείς θέλουν να παραγγείλουν αθλητικό σάκο θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Κυριακή 11/10 στην γραμματεία στην κα Σοφία. Επόμενη παραγγελία θα γίνει από το νέο έτος για όσους θελήσουν.

Φιλικοί αγώνες θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται από τέλη Οκτώβρη και αρχές Νοέμβρη ωστόσο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ό,τι θα γίνονται χωρίς την παρουσία γονέων και από τις δυο ομάδες, με τον νόμο που μας επιβάλλει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Την νέα παραγγελία των στολών και των ρούχων , την αναμένουμε στο τέλος της εβδομάδας. Τα ρούχα θα παραδοθούν με σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία των εγγραφών για κάθε παιδί. Αν κάποιοι αθλητές δεν πάρουν στολή, θα αναμένουν και την τρίτη παραγγελία που θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν οι εγγραφές. Δυστυχώς λόγω της κατάστασης, δεν μπορούμε να παραγγείλουμε τον ρουχισμό κατά προσέγγιση, για τον λόγο αυτό, σας ζητούμε να ολοκληρώσετε τις εγγραφές σας, να δοκιμάσετε τα δείγματα τον στολών, για να μην υπάρχει μεγάλη αναμονή.

Σας ευχαριστούμε!

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ BASKETBALL CLUB 2020