Πρόγραμμα προπονήσεων 2017-18

Πρόγραμμα προπονήσεων 2017-18

Τμήματα και πρόγραμμα προπονήσεων για τη νέα σεζόν.

1) Οι ομάδες των αθλητών έχουν ονόματα κολεγίων.
2) Βρείτε σε ποια ομάδα ανήκει ο αθλητής και κατόπιν μεταβείτε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα για να δείτε τις μέρες και τις ώρες των προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα.
3) Το Σάββατο και την Κυριακή οι ώρες των τμημάτων δεν θα είναι σταθερές για τον λόγο να περνούν όλα τα τμήματα από όλες τις ώρες της ημέρας που λειτουργεί η ακαδημία.
4) Οι ώρες των τμημάτων του Βόλλευ Σάββατο και Κυριακή θα παραμείνουν σταθερές ύστερα από συνεννόηση με τον προπονητή του Βόλλευ κ. Πυργιώτη Παναγιώτη. Θα υπάρξει άλλη μια ώρα προπόνησης μέσα στην εβδομάδα για τις κορασίδες παγκορασίδες που θα πραγματοποιείται στο 25ο Δημοτικό σχολείο (30 μετρα πάνω από το κλειστό Τριανδρίας)
5) Για όσα τμήματα (κυρίως μιινι και προπαιδικό) δεν έχουν προπόνηση σε ολόκληρο γήπεδο μέσα στην εβδομάδα, θα γίνεται προσπάθεια το Σάββατο ή την Κυριακή να βρίσκονται ώρες.
6) Δεν έχουν βγει οι λίστες των τμημάτων του παιδικού Αχιλλέα και Κανάρη. Οι λίστες των συγκεκριμένων τμημάτων θα βγουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των τμημάτων ( Αρχές Αυγούστου) μετά από απόφαση του coach Καράκου και coach Αγγελίδη που είναι υπεύθυνοι των τμημάτων αυτών.Τα τμήματα στο πρόγραμμα αναφέρονται ως ΙLLINOIS -Παιδικό Αχιλλέα και PORTLAND- Παιδικό Κανάρης.
7) Μετά από χρόνια θα λειτουργήσει ξανά το γυναικείο τμήμα του Αχιλλέα που θα πλαισιώνεται από κορίτσια του συλλόγου μας και όχι μόνο. Όποια αθλήτρια ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ. Αμυγδαλά Στάθη στο τηλ6946794475.
8)Οι ενδυναμώσεις των τμημάτων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
9) Το τμήμα colorado 2012-2013 θα κάνει προπόνηση τη Τρίτη και μια επιπλέον ώρα Σάββατο ή Κυριακή.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ: atbc-2017-18