Πρόγραμμα προπονήσεων για 30 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου- Ανακοίνωση για φωτογράφιση ημερολογίου.

Πρόγραμμα προπονήσεων για 30 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου- Ανακοίνωση για φωτογράφιση ημερολογίου.
  1. Σας ενημερώνουμε οτι στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της ακαδημίας μας, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφιση όλων των τμημάτων μας,  για το ετήσιο ημερολόγιο του συλλόγου μας .
  2. Το ημερολόγιο θα περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό με την ομάδα καθώς και προσωπικες αγωνιστικές καλαθοσφαιρικές φάσεις των αθλητών μας .
  3.   Η φωτογράφιση θα γίνεται κατά τη διάρκεια φιλικών ή επίσημων αγώνων μέχρι και τέλη Δεκεμβρίου.
  4. Λόγω της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, όσοι αθλητές ή γονείς θέλουν να απέχουν από την φωτογράφιση μπορείτε να ενημερώσετε τους υπεύθυνους προπονητές, να  το δηλώσετε στη γραμματεία του συλλόγου,τηλεφωνικώς στο 2310 900915  ή  ακόμα μπορείτε και με ένα μνμ στη σελίδα μας στο facebook. Παράλληλα και- οι προπονητές κατα τη διάρκεια των προπονήσεων θα ενημερώσουν γονείς και αθλητές.
  5. Μέσα στην εβδομάδα θα μοιραστεί ο ρουχισμός των αθλητών που δεν τον έχουν λάβει, καθώς και τα φούτερ.
  6. Ο ρουχισμός θα μοιράζεται κάθε Τετάρτη 16:30 – 19:00 καθώς Σάββατο και Κυριακη 10:00-14:00 η γραμματεία θα είναι ανοιχτή.
  7. Δείτε προσεκτικά το πρόγραμμα.
  8. Σάββατο φιλικοί αγώνες με Αστέρα Πλαγιαριου και Κυριακή με Κεραυνό Αγίου Παύλου για τα περισσότερα τμήματα.
  9. Μόνο για αυτή την Κυριακή1 Δεκεμβρίου  το τμήμα  ARIZONA 2013-14-15  θα προπονηθεί στις 17:30 λόγω των συνεχόμενων αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο. Ζητούμε την κατανόηση των γονέων και τους ευχαριστούμε .
  10.  Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ: ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ -1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ