Ξεκινάει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης μόνο για γυναίκες!

Ξεκινάει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης μόνο για γυναίκες!
Αγαπητές μαμάδες του συλλόγου μας,
Σας ενημερώνουμε οτι θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης μόνο για γυναίκες που θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 10:00  έως τις 11:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Αχιλλέα Τριανδρίας.
Για εγγραφές θα απευθυνθείτε στη γραμματεία του συλλόγου από τις 10:00 έως και τις 14:00 κάθε Σαββατο και Κυριακή καθώς και για πληροφορίες στο τηλέφωνο της γυμνάστριας μας Μορφής Παπακωνσταντίνου 6980 813 015
Λίγα λόγια για το πρόγραμμα:
Κάθε Τρίτη 10-11 Μάθημα:
Bodyweight (Χωρίς εξοπλισμό) Τι είναι το bodyweight ? Οι ασκήσεις με το σωματικο βάρος, είναι ασκήσεις ενδυνάμωσης που χρησιμοποιούν το βάρος ενός ατόμου για να παρέχουν αντίσταση στη βαρύτητα. Οι ασκήσεις σωματικού βάρους μπορούν να ενισχύσουν ένα εύρος δυνατοτήτων, όπως δύναμη, αντοχή, ταχύτητα,  ευελιξία, συντονισμό και ισορροπία.
Κάθε Πέμπτη 10-11 Μάθημα:Total body(HIIT) (Με εξοπλισμό) Τι είναι το total body(HIIT)? Είναι ασκήσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση όλου του σώματος με αντίσταση όπως λάστιχα, βαράκια, μπάλες κ.α όπου βοηθούν στον μεταβολισμό, βελτιώνουν την καρδιακή υγεία, δυναμώνουν τα οστά, βοηθούν στην ψυχική υγεία και χαρίζουν μακροζωία.
Είναι καιρός να κάνουμε την γυμναστική στάση ζωής!
Σας περιμένουμε!