Μια νέα αρχή στην κατασκήνωση

Μια νέα αρχή στην κατασκήνωση

 

 

Κακά τα ψέματα η αθλητική χρονιά χάθηκε για τις αναπτυξιακές ηλικίες. Τα παιδιά πέρα από τα οφέλη του αθλητισμού, έχασαν την μπασκετική τους παρέα. Τους φίλους που έκαναν στον σύλλογο στον οποίο συμμετέχουν. Μια καλή ευκαιρία για να συνυπάρξουν και πάλι , να κάνουν μια νέα αρχή ώστε να μην χαθεί η φλόγα και η κάψα που έχουν μέσα τους για το μπάσκετ και για το παιχνίδι με τους φίλους του,είναι να έρθουν κοντά στον χώρο της κατασκήνωσης. Παχνίδια, θάλασσα, πισίνα και πολλές δραστηριότητες θα φέρουν ξανά τα χαμόγελα και την κίνηση στην καθημερινότητα των παιδιών. Στόχος μας να τους δώσουμε το ερέθισμα για να υπάρξει ξανά η κίνηση, οι αθλητικές δεξιότητες, το μπάσκετ και γενικότερα ο αθλητισμός στη ζωή τους.

Ο Αχιλλέας Τριανδίας και το τμήμα μπάσκετ φεύγει διακοπές 5-15 Ιουλίου στην κατασκήνωση της ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ EXPRESS στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής για να βρει όλα όσα χάθηκαν την φετινή χρονιά. Κοντά στα παιδιά σε όλη την διάρκεια των διακοπών θα είναι μαζί ο προπονητής Μπαχάρογλου Πάνος.

Για οτι νεότερο σχετικά με τα  δωρεάν προγράμματα του ΟΑΕΔ, τα ασφαλιστικά ταμεία καθώς και με το αν θέλει κάποιος να έρθει ιδιωτικά, θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον σχετικές ενημερώσεις.

Για πληροφορίες στο τηλ 6997062691.