Στο τιμόνι ο Καράκος Περικλής, οδηγεί το ανδρικό!

Στο τιμόνι ο Καράκος Περικλής, οδηγεί το ανδρικό!

Με υπηρεσιακό προπονητή, Καράκο Περικλή την νέα χρονιά το ανδρικό.

Μετά την ξαφνική απόφαση της διοίκησης για αλλαγή προπονητή και θέλοντας να φέρει νέα φιλοσοφία στην ανδρική ομάδα, τα ηνία της ομάδας ανδρών αναλαμβάνει ο υπηρεσιακός προπονητής Καράκος Περικλής που για χρόνια είναι προπονητής των τμημάτων παίδων και εφήβων του συλλόγου μας.

Ένα σύντομο βιογραφικό:

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ με ειδικότητα στη καλαθοσφαίριση.

Προπονητής Α’ κατηγορίας.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος με θέμα: Άσκηση & Ποιότητα Ζωής.

Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Δ.Π.Θ.

Έχει διατελέσει προπονητής στα τμήματα υποδομής των ομάδων Π.Ο.Ξ, Ιωνικός Διαβατών, ΔΑΣΩ, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, Άρη και Αχιλλέα Τριανδρίας. Προπονητής στο γυναικείο τμήμα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου ( πρωταθλητής και κυπελλούχος ΕΚΑΣΘ/ Άνοδος στην Α’2 κατηγορία. Βοηθός προπονητή στην ανδρικη ομάδα του Ιωνικου Διαβατών (άνοδος στη Γ’ εθνική), Α’ προπονητής στην ανδρική ομάδα του Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης,της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου και της Αεετ ( άνοδος στην Α’ ΕΚΑΣΘ).

Ο νέος προπονητής θα έχει υπό την εποπτεία του και το εφηβικό τμήμα για να υπάρχει η άμεση σύνδεση του με την ανδρική ομάδα.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα πλαισιώνεται από τους προπονητές της ομάδας Κατσιά Κώστα βοηθός προπονητή,  Μπαχαρογλου Πανο (υπεύθυνος ατομικής βελτίωσης, φυσικής κατάστασης – ενδυνάμωσης) και Παπαστεργίου Βάιο έφορο του τμήματος.

Δήλωση του νέου προπονητή:

» Μια νέα αρχή ξεκινάει στον σύλλογο. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε με νέους παίκτες κάτι που έλειπε τα τελευταία χρόνια από τον σύλλογο μας.  Ακόμα και οι έφηβοι να έχουν την ευκαιρία να πάρουν παραστάσεις και εμπειρίες από το δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Θεσσαλονίκης. Χωρίς μεγάλες δηλώσεις, μεγάλα λόγια και τυμπανοκρουσίες, το μόνο που υποσχόμαστε είναι ότι θα είμαστε δίπλα στους αθλητές μας για την προσωπική τους και κατ επέκταση την ομαδική βελτίωση του οργανισμού. Γνωρίζουμε όλοι την δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου και θεωρώ ότι πρέπει και η ανδρική ομάδα να ωφεληθεί από αυτή την κατάσταση. Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν οι νέες μεταγραφές.

Ευχαριστώ την διοίκηση και τον κ. Μουλαρά Ανδρέα».