Λύση συνεργασίας με τον προπονητή του ανδρικού

Λύση συνεργασίας με τον προπονητή του ανδρικού

Στη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Καράκο Περικλή προέβη η διοίκηση του Αχιλλέα Τριανδρίας.  Ο πρόεδρος κ Μουλαράς Ανδρέας, ευχαρίστησε τον προπονητή για την προσφορά του αυτή την απαιτητική και δύσκολη χρονιά.

Τα λόγια του coach: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε να καθοδηγήσω το ανδρικό τμήμα του συλλόγου , ήταν ένα στοίχημα για μένα να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΘ. Μαζί με τους παίχτες μου παλέψαμε, δυστυχώς σε πολλά παιχνίδια που χάθηκαν στον πόντο,  η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας και σε συνδυασμό με την πτώση αρκετών ομάδων από τη Γ Εθνική βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στη Β ΕΚΑΣΘ. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους αθλητές μου για την προσπάθεια  και τη συνέπεια τους όλη τη χρονιά.»

Έτσι λοιπόν ,σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και αμφίρροπο πρωτάθλημα η ομάδα μας δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε στη Β ΕΚΑΣΘ. Να σημειώσουμε οτι 7 από τις 15 ομάδες δεν κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία.

O Καράκος  Περικλής είναι χρόνια μέλος της οικογένειας του Αχιλλέα και  θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στον σύλλογο και τα αναπτυξιακά του τμήματα.

Πλέον αρχίζει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς και θα ακολουθήσουν ενημερώσεις για το τμήμα του ανδρικού τις επόμενες ημέρες.