ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Σε ένα γήπεδο κατάμεστο από παιδικές φωνές, χαμόγελα και μπάλες πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της ακαδημία μας. Είμαστε χαρούμενοι που η σεζόν ξεκίνησε και έκλεισε με ομαλό τρόπο παρά τα προβλήματα της πανδημίας που ταλαιπώρησαν αρκετό κόσμό κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Τα παιδιά έπαιξαν τα διαγωνιστικά παιχνίδια τους , οι γονείς έλαβαν μέρος στα διαγωνιστικά σουτ και στον μεταξύ τους αγώνα.

Είχαμε επίδειξη του πολεμικού βραζιλιάνικου χορού Capoeira από τους αθλητές μας Καπέλα Χάρη,  Ντόκου Γιώργου και Ντόκου Άννας.

Ο αθλητής της ομάδας του Άρη, Καμάρας Νίκος μας έκανε την τιμή και βρέθηκε στο κλειστό της Τριανδρίας. Ο Νικόλας που πέρασε και από τις ακαδημίες  του Αχιλλέα όπως και τόσοι άλλοι αθλητές, έχουν περάσει τα παιδικά τους χρόνια στην ομάδα μας. Μίλησε με τα παιδιά, διαγωνίστηκε με τα  παιδιά στα τρίποντα , μας πρόσφερε ένα ωραιότατο κάρφωμα και  υπέγραψε αυτόγραφα σε όλους τους μικρούς αθλητές. . Μια ωραία κορνίζα με στιγμές από την μέχρι τώρα καριέρα του, του πρόσφερε ο σύλλογος.

Ένα τεράστιο τραπέζι στήθηκε στο γήπεδο και σαν μια μεγάλη οικογένεια γευτήκαμε τις νόστιμες πίτσες που έφτιαξαν οι μαμάδες του συλλόγου μας!

Δεν ξεχάσαμε τον Άλκη μας. Στον Άλκη ήταν αφιερωμένη η γιορτή μας. Και πως να τον ξεχάσουμε αφού ο Άλκης θα είναι πάντα οδηγός μας για μια καλύτερη κοινωνία. Μια κοινωνία που θα αγαπάει τις ομάδες χωρίς φανατισμό. Μια κοινωνία με ωραίους γονείς που θα μάθουν στα παιδιά να αγαπάνε και να φανατίζονται με τον αθλητισμό. Να μπουν οι βάσεις για να αθλούνται σε όλη τους την ζωή. Να αγαπήσουν την ομάδα που πρεσβεύουν  και να έχουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις σαν παιδιά.

Η φράση «Η μόνη μας πατρίδα τα παιδικά μας χρόνια» είναι αυτή που πρεσβεύει ο σύλλογος μας.

Δεν ξέρουμε αν θα γίνουν μπασκετμπολίστες , δεν ξέρουμε αν θα παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Μακάρι να γίνει και αυτό. Στις εποχές που ζούμε όμως, θέλουμε τα παιδιά που περνούν από τα χέρια μας να γίνουν όμορφοι άνθρωποι εσωτερικά με ωραίες ιδέες και ιδανικά.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, μας αρκεί για να συνεχίζουμε.

Καλό καλοκαίρι να είμαστε όλοι γεροί, ραντεβού τον Σεπτέμβριο.