Ημερομηνία κατασκήνωσης – camp

Ημερομηνία κατασκήνωσης – camp

 

 

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε οτι η τελική ημερομηνία για την κατασκήνωση και την διεξαγωγή του καλαθοσφαιρικού μας camp θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 15 Ιουλίου στην κατασκήνωση της ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ στον Νέο Μαρμαρα Χαλκιδικής.

Το καλοκαίρι του 2020 που μας πέρασε,  κάναμε την αρχή και 20 αθλητές περάσαμε υπέροχα! Φέτος στόχος μας είναι να πάμε με όλα τα τμήματα του Αχιλλέα όπως διαμορφώθηκαν την φετινή χρονιά, πριν διακόψει ξανά την σεζόν ο covid 19.

Θέλουμε να κρατήσουμε ζεστή  την φλόγα για τις φιλίες  που έχουμε δημιουργήσει στην ομάδα μας, αλλά και την φλόγα για το αγαπημένο μας άθλημα το μπάσκετ, σε συνδυασμό με πολλές αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώνει η κατασκήνωση.

Πάμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να κάνουμε μια νέα αρχή ώστε ο αθλητισμός και η δίψα για άθληση να μας γίνει στάση ζωής!

Στην παρέα μας είναι ευπρόσδεκτοι και οι φίλοι σας από το σχολείο!

Για οτι νεότερο σχετικά με τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, τα ασφαλιστικά ταμεία καθώς και με το αν θέλει κάποιος να έρθει ιδιωτικά, θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον σχετικές ενημερώσεις.
Γονείς μπορείτε να λύσετε τις απορίες σας στην live διαδικτυακή συνάντηση που θα γίνει στις 11 Απριλίου στις 19:00 από τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης.
Πληροφορίες στο τηλ: 6997062691 Μπαχάρογλου Πάνος