ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023-24.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023-24.

Αγαπητοί γονείς,

Η αθλητική χρονιά 2022-23 φθάνει στο τέλος της. Πλέον ετοιμάζονται τα τμήματα της νέας χρονιάς 2023-2024  με τους ήδη υπάρχοντες αθλητές του συλλόγου και ο διαχωρισμός θα γίνει με βάση τις ηλικίες αλλά και το καλαθοσφαιρικό επίπεδο.

Τα τμήματα έχουν φτάσει αισίως τα 15 σε αριθμό σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες και το πιο πιθανό είναι να αυξηθούν.

Έτσι λοιπόν λόγω λοιπόν της αύξησης του αριθμού των μικρών μας αθλητών, καλούμε τους νέους αθλητές και γονείς που σκέφτονται να εγγραφούν στην ακαδημία μας  την νέα χρονιά, να μας γνωρίσουν αυτόν τον μήνα από τις 29 Μάϊου μέχρι και τις 10 Ιουνίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η γιορτή για το τέλος της αθλητικής χρονιάς.

Για να προπονηθούν οι νέοι αθλητές,  για να  κρατήσουν μια θέση στην ακαδημία μας και για να μπουν στα ανάλογα τμήματα (δυστυχώς οι θέσεις θα είναι περιορισμένες λόγω του ήδη αυξημένου αριθμού των παιδιών) μπορείτε οι ενδιαφερόμενοι γονείς να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της ακαδημίας στο τηλ. 6997 062 691.

Αν λοιπόν ο πιτσιρικάς σας ή η μικρούλα σας, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το άθλημα του μπάσκετ δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε αυτές τις μέρες και όχι τελευταία στιγμή τον Σεπτέμβριο!

Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει ξανά το τμήμα προσχολικής ηλικίας με παιδιά γεννημένα το 2018 και 2019 όπου το παιδί εισάγεται στο χώρο του αθλητισμού με πολλές παιγνιώδεις δραστηριότητες από δασκάλους με έφεση στη παιδαγωγική διαδικασία και όχι μόνο στην αθλητική. Υπευθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Μπαχάρογλου Πάνος.

Σας ενημερώνουμε οτι το ετήσιο πρόγραμμα και τα τμήματα της νέας χρονιάς ανακοινώνονται μέσα στο καλοκαίρι μέσα από το site του συλλόγου μας.

Σας ευχαριστούμε!