Ανακοίνωση -Ενημέρωση για όλα τα τμήματα της ακαδημίας.

Ανακοίνωση -Ενημέρωση για όλα τα τμήματα της ακαδημίας.

Αγαπητοί γονείς και αθλητές,

Η φετινή χρονιά δυστυχώς δεν έκλεισε ομαλά λόγω της πανδημίας του κορωναϊου και  όπως όλοι στο χώρο του μπάσκετ, αναγκαστήκαμε και  κλείσαμε  την φετινή  χρονιά απότομα, χωρίς να προλάβουμε να σας αποχαιρετίσουμε από κοντά όπως κάναμε κάθε χρόνο με την καθιερωμένη καλοκαιρινή μας γιορτή.

Με την σταδιακή άρση των μέτρων, οι αθλητές άνω των 13 ετών θα συνεχίσουν να προπονούνται μέχρι τα μέσα Ιουνίου και θα ενημερώνονται από τους αρμόδιους προπονητές για τις ώρες των προπονήσεων με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που μας επιβάλει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Δυστυχώς, για τους αθλητές κάτω των 13 ετών η ακαδημία δεν θα λειτουργήσει σε επίπεδο συλλόγου. Παρόλα αυτά η γραμματεία θα είναι ανοιχτή κάθε  Τρίτη  Τετάρτη Πέμπτη και ,Παρασκευή από τις 18:00 μέχρι τις 19:00  έως τις  12  Ιουνίου για να σας  αποχαιρετίσουμε, να σας ενημερώσουμε για τα καλοκαιρινά δρώμενα της ακαδημίας μας ,κατασκηνώσεις και καλαθοσφαιρικά camp σε κλειστά γκρουπ και για να σας λύσουμε τυχόν απορίες σας σχετικά με την λειτουργία της ακαδημίας την νέα χρονιά.

Η παρουσία σας στην γραμματεία μέχρι τις 12 Ιουνίου είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τα τμήματα και το πρόγραμμα της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς 2020-2021.

Η είσοδος  των αθλητών και των γονέων θα γίνεται από το μικρό πορτάκι της αυλής του γηπέδου και όχι από την είσοδο του πάρκινγκ.

Όπως έχουμε γνωστοποιήσει η ακαδημία μας θα συνεργαστεί το φετινό καλοκαίρι με την κατασκήνωση της  ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ. Αναμένοντας τις εξελίξεις στον χώρο των κατασκηνώσεων θα είμαστε σε θέση τις επόμενες ημέρες να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η νέα χρονιά θα ξεκινήσει το τριήμερο 5-6-7 Σεπτεμβρίου.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά.