Ανακοίνωση για τα δείγματα των στολών και εξόφλησης του πρώτου μήνα..

Ανακοίνωση για τα δείγματα των στολών και εξόφλησης του πρώτου μήνα..

Αγαπητοί γονείς και αθλητές ,

Σας ενημερώνουμε ότι η διάθεση του ρουχισμού θα ξεκινήσει το επόμενη εβδομάδα σε κάποια τμήματα. Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης με τον covid, έγινε μια πρώτη παραγγελία 120 κομμάτια για τα αγωνιστικά και προαγωνιστικά  τμήματα του συλλόγου ( μινι -προπαιδικο παιδικό και εφηβικό)

Τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου  θα γίνει και η δεύτερη παραγγελία κυρίως για τις μικρές ηλικίες.

Με βάση τα δείγματα των φετινών  στολών, ξεκινήσαμε σε όλους τους αθλητές να δούμε το μέγεθος που θα φορούν ώστε να γίνει ακριβής και  συγκεκριμένη η επόμενη  παραγγελία.

Οι προπονητές και η κα Σοφία στη γραμματεία σας περιμένει από τις 10:00 έως τις 14:00 για να δούμε το μέγεθος της στολής κάθε αθλητή.

Για τα 120 κομμάτια θα δοθεί προτεραιότητα στις  πληρωμές των εγγραφών και των  συνδρομών καθώς  και στην διαθεσιμότητα των μεγεθών.

Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του μήνα παρακαλείστε να τακτοποιείτε  την μηνιαία συνδρομή. Αύριο  Κυριακή 10/10  η τελευταία μέρα  για τον πρώτο μήνα από 11 Σεπτέμβριου έως  10 Οκτώβριου.

Για την συνδρομή μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία του συλλόγου κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 έως τις 14:00 καθώς και στους προπονητές του συλλόγου.

Σας ευχαριστούμε θερμά.