Ανακοίνωση για ολοκλήρωση εγγραφών – Τι θα γίνει με Β και Γ δόση.

Ανακοίνωση για ολοκλήρωση εγγραφών – Τι θα γίνει με Β και Γ δόση.

Αγαπητοί γονείς,

Οι αθλητές οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες των τμημάτων που αναρτήθηκαν τον Αύγουστο και συνεχίζουν στον σύλλογο, θα πρέπει να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους υποχρεωτικά αυτό το Σαββατοκύριακο 19- 20 Σεπτεμβρίου ώστε να γίνει η δεύτερη παραγγελία του ρουχισμού τους, το συντομότερο δυνατό. Οι αθλητές που δοκιμάζονται στον σύλλογο μας έχουν την δυνατότητα να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι και το επόμενο Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου.

Επιπρόσθετα, δεδομένων των συνθηκών η διοίκηση αποφάσισε να αφαιρεθεί η τρίτη δόση της αθλητικής χρονιάς 2019-20 από τους γονείς οι οποίοι πλήρωσαν εφάπαξ ή είχαν εξοφλήσει την τρίτη δόση της συνδρομής η οποία αφορά τους μήνες Μάρτιο -Απρίλιο και Μάιο.

Ταυτόχρονα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει ο σύλλογος στις υποχρεώσεις της απέναντι στα παιδιά  αλλά και στους προπονητές και τα μέλη που την απαρτίζουν, αποφασίστηκε να συμπληρωθούν τυχόν χρωστούμενα από την περσινή χρονιά τα οποία αφορούν την περίοδο από Σεπτέμβριο του 2019 ως και τον Φεβρουάριο του 2020.

Για την κατάσταση αυτή, οι γονείς μπορείτε να ενημερωθείτε από την  γραμματεία  και την κα Σοφία, αποκλειστικά κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 ως τις 14:00.

Για να αποφύγουμε τυχόν προβλήματα στο μέλλον λόγω covid, την φετινή χρονιά δεν θα υπάρξει δυνατότητα πληρωμής εφάπαξ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας εκ των προτέρων.

Η διοίκηση του τμήματος.