Αθλητική χρονιά 2020-2021 Αχιλλέας Τριανδρίας.

Αθλητική χρονιά 2020-2021 Αχιλλέας Τριανδρίας.

Αγαπητοί γονείς και αθλητές,

-Σας ενημερώνουμε ότι εντός των ημερών θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της νέας σεζόν 2020-2021.

-Μέσα στην ανακοίνωση θα βρείτε τις ομάδες στις οποίες ανήκετε καθώς και τις σταθερές ημέρες των προπονήσεων από Δευτέρα ως Παρασκευή.

-Οι προπονήσεις που πραγματοποιούνται το Σάββατο και την Κυριακή δεν θα έχουν σταθερό ωράριο και θα αλλάζουν με γνώμονα τις απαιτήσεις των τμημάτων, τους φιλικούς και επίσημους αγώνες , καθώς και με τα ωράρια των προπονητών.

-Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και την φετινή χρονιά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα ανακοινώνεται όσο το δυνατόν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ,το αργότερο Τετάρτη ή Πέμπτη) για να κανονίζετε τυχόν οικογενειακές υποχρεώσεις ώστε να μην λείπετε από τα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας.

-Για την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων, οι αθλητές μας έχουν χωριστεί στα τμήματα με βάση την ηλικία, τις αθλητικές και καλαθοσφαιρικές τους ικανότητες, καθώς και από την συνέπεια τους στις προπονήσεις τα προηγούμενα χρόνια και η ένταξη τους στα τμήματα γίνονται μετά από ομόφωνη απόφαση όλων των προπονητών του συλλόγου που γνωρίζουν τους αθλητές.

-Ο βασικότερος λόγος που το πρόγραμμα ανακοινώνεται μέσα στον Αύγουστο, είναι για να μην συμπίπτουν οι υπόλοιπες υποχρεώσεις των αθλητών μας με τις προπονήσεις του συλλόγου.

-Δεν μπορεί να μετακινηθεί κανένας αθλητής σε κάποιο άλλο τμήμα χωρίς να υπάρξει επικοινωνία και συγκατάθεση με τους προπονητές και ιθύνοντες του συλλόγου.

-Σε περίπτωση που συμπίπτουν υπόλοιπες υποχρεώσεις με την προπόνηση του τμήματος του αθλητή ,ο σύλλογος είναι διατεθειμένος για την κάλυψη της προπόνησης με κάποιο άλλο τμήμα ,χωρίς να σημαίνει όμως ότι θα μπορεί να αγωνίζεται στην ομάδα με την οποία καλύπτει την «χαμένη» προπόνηση.

-Οι φετινές ονομασίες των τμημάτων είναι επηρεασμένες από τους αστέρες του NBA.

-Την φετινή χρονιά, όπως θα δείτε και στο πρόγραμμα θα λειτουργήσει ενιαίο ελαφρώς προχωρημένο τμήμα κοριτσιών από ηλικίες που έχουν γεννηθεί τα έτη 2007-2010.

-Στα πλαίσια της ανάπτυξης της ακαδημίας θα λειτουργήσει και τμήμα αρχαρίων, αγοριών και κοριτσιών που είναι γεννημένα τα έτη 2010-11-12.

-Σχεδόν όλα τα τμήματα θα προπονούνται 4 φορές την εβδομάδα

-Με βάση τις εγγραφές της προηγούμενης χρονιάς, δημιουργήθηκαν τα τμήματα της σεζόν 2020-2021. Παρόλα αυτά, για να μπορέσουν οι αθλητές να προπονηθούν με τις ομάδες τους θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ να περάσουν από την γραμματεία του συλλόγου για να κατοχυρώσουν την εγγραφή των αθλητών πληρώνοντας την πρώτη δόση.

– Με την καταβολή της πρώτης δόσης οι αθλητές μας θα παίρνουν τον ρουχισμό προπόνησης και αγώνα.

-Τα δείγματα των στολών του αγώνα θα βρίσκονται στην γραμματεία για δοκιμαστούν από τους αθλητές μας. Λόγω των περιορισμένων κομματιών που έχουν παραγγελθεί λόγω της δύσκολης περιόδου που βιώνουμε, σε τυχόν καθυστέρηση πληρωμής της πρώτης δόσης θα υπάρξει αντίστοιχα και μια μικρή καθυστέρηση παραλαβής του ρουχισμού.

-Για όσους προπλήρωσαν την τρίτη δόση της σεζόν 2019-2020 θα αφαιρεθεί το ποσό από την φετινή χρονιά.

-Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο μας, θα θέλαμε την άμεση ενημέρωση σας τηλεφωνικώς (2310 900915) με μήνυμα στη σελίδα μας στο CNN Facebook ή ακόμα και στο e-mail: panosbachpanos@gmail.com ώστε να γίνει άμεσα αναδιάρθρωση των τμημάτων από νέες εγγραφές.

-Για τις νέες εγγραφές άλλα και για την κατοχύρωση θέσεων στα τμήματα των ήδη εγγεγραμμένων παιδιών της περυσινής χρονιάς η γραμματεία μας θα είναι ανοιχτή τα Σαββατοκύριακα 22- 23, 29-30 Αυγούστου και 5-6 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 ως και τις 11:00 και θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να εγγραφούν όλοι οι αθλητές ( οι ήδη εγγεγραμμένοι και οι νέες εγγραφές)

Το Σάββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου δεν θα υπάρξει αγωνιστικη- πρπονητική δράση παρά μόνο εγγραφές το ωράριο 9:00 με 11:00.

Από 7 Σεπτεμβρίου μπαίνουμε κανόνικά και ομαλά στο  εβδομαδιαίο πρόγραμμα που θα αναστηθεί τις επόμενες ημέρες.

-Επίσημα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των τμημάτων ξεκινούν Δευτέρα 31 Αυγούστου. Η προπονητική εβδομάδα από 31 Αυγούστου ως και 4 Σεπτεμβρίου θα είναι αναγνωριστική ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι νέες εγγραφές (μικροί αθλητές που έρχονται για πρώτη φορά στο σύλλογο) καθώς και οι εγγραφές της προηγούμενης σεζόν που πρέπει να κατοχυρωθούν οι μικροί αθλητές που είναι ήδη στον σύλλογο).

-Τα τμήματα παίδων ΑΧΙΛΛΕΑΣ και ΚΑΝΑΡΗΣ θα ενημερωθούν για την έναρξη της προετοιμασίας τους από τους υπεύθυνους προπονητές τους. Η προετοιμασία αυτών των ομάδων θα ξεκινήσει μετά τις 16 Αυγούστου.

-Η διοίκηση και οι ιθύνοντες του συλλόγου μας θα είναι έτοιμοι με όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid 19.

-Θα παρακαλούσαμε τους γονείς να μην παρευρίσκονται στον εσωτερικό χώρο του γηπέδου κατά την διάρκεια των προπονήσεων. Υπάρχουν στον προαύλιο χώρο του γηπέδου παγκάκια ώστε να περιμένετε τα παιδιά σας. Για τους μελλόντικούς επίσημους και φιλικούς αγώνες θα αναμένουμε ανακοινώσεις από την πολιτεία.

-Πάντα στην προπόνηση οι αθλητές να παρευρίσκονται στο γήπεδο 15 λεπτά νωρίτερα.

-Στο σάκο έχουμε τα απάραίτητα: ΚΑΘΑΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΠΕΤΣΕΤΑ και ΠΑΓΟΥΡΙ για νερό.
Καλή αρχή σε όλους μας με αισιοδοξία για το μέλλον!
H ζωή πάντα θα συνεχίζεται..!

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η Διοίκηση καλαθοσφαίρισης.