Πρόγραμμα 25 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου

Πρόγραμμα 25 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου

Το πρόγραμμα του Σαββάτου και της Κυριακής 2-3 Μαρτίου θα ανέβει τις επόμενες ημέρες λόγω της αναμονής των προγραμμάτων από την Ε.ΚΑ.Σ.Θ. για τους αγώνες Παμπαίδων -Παγκορασίδων και Μίνι.

Ανεβάζουμε το πρόγραμμα της εβδομάδας για να σας ενημερώσουμε για την αποκριάτικη εκδήλωση της Δημοτικής ενότητας Τριανδρίας όπου και ο σύλλογός μας λαμβάνει μέρος. Αναλυτικά:

🐲Αποκριάτικη παρέλαση🐧
🦀Τσικνοπέμπτη 28/2 👿

🤖Δεν θα λείπει ο σύλλογός μας απο την αποκριάτικη παρέλαση της Δημοτικής ενότητας της Τριανδρίας μας!!
🏀Δεν θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις εκείνη την ημέρα για τα τμήματα NOTRE DAME και OREGON.
🎃🐷🐵 Ολα τα τμήματα καλούνται να συμμετέχουν στην εκδήλωση κυρίως όμως οι μικροί μας! Colorado~Notre Dame~Wake Forest~Oregon~Saint Joseph’s ~ Michigan ~Ohio State και Masahussetes σας περιμένουμε!
🦁🐸🐯Φοράμε την αγαπημένη στολή πάμε στη παρέλαση και μετά στο πάρτυ που θα ακολουθήσει στην αυλή του 1ου Δημοτικού σχολείου Τριανδρίας!

Ραντεβού : 15:40 μπροστά στο 1ο Γυμνάσιο Τριανδρίας οδός Γυμναστηρίου 2.

Διάρκεια εκδήλωσης: περίπου 2 ώρες.
🏀Πρόταση μεταμφίεσης 1: Οποιος επιθυμεί ντυνεται αστέρας του NBA φορώντας περούκα άφρο και την αγαπημένη του φανέλα ή ζωγραφίζει ο ίδιος την μπλούζα του ινδαλματός του και έρχεται στη παρέλαση!
🏀 Πρόταση μεταμφίεσης 2: Περούκα Αφρο και Στολή αγώνα του Αχιλλέα μας!

🎉🎊🎭🎃🐲🦁🐯👮💂👻💀👺👹👽🤖

Δείτε προσεκτικά το πρόγραμμα της Εβδομάδας. Δεν θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις για NOTRE DAME και OREGON την Τσικνοπέμπτη 28/2. Όλοι παρόντες στην εκδήλωση.

25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- 1 ΜΑΡΤΙΟΥ