ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018-2019

 

  • Ο κάθε αθλητής να δει προσεκτικά σε ποιο τμήμα ανήκει και αμέσως να δει τις ημέρες που θα προπονείται το τμήμα του μέσα στην εβδομάδα.

 

  • Οι προπονήσεις των τμημάτων ξεκινούν επίσημα Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου για όλα τα τμήματα.

 

  • Για κάποια τμήματα οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Θα ενημερωθείτε σχετικά από το site καθώς και από τους υπεύθυνους προπονητές τηλεφωνικώς.

 

  • Θα γνωρίσετε τους προπονητές των τμημάτων με την έναρξη των προπονήσεων.

 

  • Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου δεν θα είναι σταθερό.

 

  • Οι προπονήσεις των τμημάτων θα είναι 4 εβδομαδιαίως εκτός από το τμήμα Colorado που θα είναι 2- δύο  Σάββατο και Κυριακή.

 

  • Οι αθλητές που δεν θα συνεχίσουν στο σωματείο οφείλουν να ενημερώσουν άμεσα το σωματείο για να είμαστε σε θέση να δεχθούμε νέες εγγραφές. Μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς ή στη γραμματεία του γηπέδου (2310 900-915) από τις 25  έως 31 Αυγούστου από 17:30 ως 19:00, καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο facebook με ένα μήνυμα:

“Αχιλλέας Τριανδρίας Basketball Club

 

  • Από 10 Σεπτεμβρίου έως 16 Σεπτεμβρίου θα είναι εβδομάδα  προσαρμογής για τους αθλητές. Αν δεν δώσει το παρών ο αθλητής εκείνη την εβδομάδα αυτομάτως θα διαγράφεται από τις καταστάσεις του συλλόγου για να δεχθούμε νέες εγγραφές. 

 Το παιδικό τμήμα του Αχιλλέα καθώς και το παιδικό – εφηβικό τμήμα του Κανάρη θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους μετά τις 15 Αυγούστου και οι υπεύθυνοι προπονητές θα ενημερώσουν τους αθλητές για μέρα και ώρα συνάντησης 

Οι προπονητικές μονάδες ενδυνάμωσης – βάρη, για τα παιδικά και τα προπαιδικά θα ολοκληρωθούν μετά από συνεννόηση των αθλητών με τους προπονητές τους.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο facebook: Αχιλλέας Τριανδρίας Basketball

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: TMHMATA 2018

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ 2018-2019…